Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

Επιτέθηκαν σε 16χρονο γιατί ακούει… metal!!!Σύμφωνα με το Manchester Evening News, ένας 16χρονος Βρετανός μεταλλάς δέχτηκε επίθεση από μία ομάδα πάνω από 15 νεαρών που δεν ενέκριναν τον τρόπο ντυσίματός του και τα μακριά μαλλιά του. Ο Ben Moores που τον φωνάζαν "φρικιό", γρονθοκοπήθηκε και κλωτσήθηκε στο έδαφος κατά τη διάρκεια του συμβάντους, το οποίο έγινε σε μία πόλη κοντά σε εκείνην όπου η Sophie Lancaster ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου το 2007.

Εφτά έφηβοι ηλικίας από 14 μέχρι 18 συλλήφθηκαν ως ύποπτοι. Κρατούνται με εγγύηση μέχρι τις 17 Μαΐου.

Ο νεαρός Moores είπε: "Όταν με έριξαν στο έδαφος, νόμιζα ότι ήρθε η ώρα μου να πεθάνω. Δεν σταματούσαν με τίποτα — δεν θα με άφηναν. Είχα αίμα σε όλο μου το πρόσωπο.

"Όταν άρχισαν να με κλωτσάνε, να με χτυπάνε στο κεφάλι, στα χέρια και να μου τραβάνε τα μαλλιά για να βγουν, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να τους σταματήσω. Όταν τα ξανασκέφτομαι παθαίνω ένα μικρό σοκ. Το έκαναν μόνο για τον λόγο ότι είχα μακριά μαλλιά και μου αρέσει η heavy metal μουσική. Όλα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ντύνομαι διαφορετικά από αυτούς και έχω διαφορετικά ενδιαφέροντα."
Για την ιστορία, η υπόθεση Lancaster μαζί με τα αγόρι της, ξυλοκοπήθηκαν άγρια από μία ομάδα νεαρών και έπεσαν σε κόμα. Ο λόγος ήταν ότι φορούσαν ρούχα gothic. Η Sophie υπέκυψε αργότερα στα τραύματά της. Αυτή η τραγωδία σόκαρε τη παγκόσμια κοινή γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: