Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

KERRY KING: Συγκινητικό μήνυμα για τον τεχνικό κιθάρας των Slayer που έφυγε από τη ζωήΠροχθές, έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο Armand Crump, ο επί χρόνια τεχνικός κιθάρας των Slayer, και ο Kerry King εξέδωσε χθες ένα συγκινητικό μήνυμα για τον φίλο του, το οποίο έχει ως εξής:
«Σκατά. Δεν περίμενα ποτέ να το γράψω αυτό. Ο κόσμος έχασε έναν σπουδαίο άνθρωπο χθες. Ήταν μια απίστευτα δύσκολη μέρα για εμένα, ούτε μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν για την οικογένειά του και για την Cassie [την σύντροφο του Crump]. Δεν χρειάζεται να πω πως κανείς δεν το περίμενε. Νόμιζα πως θα έχω έναν φοβερό τεχνικό κιθάρας μέχρι την μέρα που θα αποσυρθώ. Η ζωή είναι μικρή, απόλαυσε ό,τι έχεις όταν το έχεις. Ήμουν ένας από τους τυχερούς. Τον είδα την Παρασκευή, του έβαλα λίγο από το νέο Slayer και τον έβλεπα να κάνει headbanging και να παίζει air-guitar. Τι τρομερός τύπος! Πρέπει να ήμουν και ο τελευταίος άνδρας με τον οποίο αγκαλιάστηκε. Σ’ αγαπώ, φίλε».
Για τον θάνατο του Crump εξέφρασαν επίσης τα συλλυπητήριά τους ο Dave Lombardo, ο Alex Skolnick των Testament, ο Phil Demmel των Machine Head, o Michael Amott των Arch Enemy, ο Andreas Kisser των Sepultura, ο Rob Dukes των Exodus και οι Guns N’ Roses.

Δεν υπάρχουν σχόλια: