Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Δηλώσεις της metal κοινότητας για τον θάνατο του τεχνικού του Kerry King, Armand Crump


Αρκετοί μουσικοί και μέλη της metal κοινότητας μίλησαν για τον τεχνικό της κιθάρας του Kerry King, Armand Crump, ο οποίος απεβίωσε χτες.
 
Dave Lombardo (Slayer):
“Οι Slayer και όλο το crew, πενθεί για το χαμό ενός ανθρώπου που δούλευε πολύ σκληρά, ενός πολύ καλού φίλου, του Armand Butts Crump III. Ήταν  ο καλύτερος. Θα μου λείψουν τα πειράγματα του στις συναυλίες από τα αριστερά της σκηνής. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαστε πολύ λυπημένοι. RIP ABCIII.”
 
Guns N’ Roses:
“Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι από το τραγικό χαμό του συνεργάτη και φίλου μας. Το πνεύμα σου θα ζήσει! RIP Armand.”
 
Dave Mustaine (Megadeth):
“Rest in Peace Armand Crump.”
 
Phil Demmel (Machine Head):
“Κάτι τέτοιες στιγμές αναλογίζεσαι πόσο αψήφιστα παίρνουμε κάποιες φορές τη ζωή. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι υγιής και έχω την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου πάνε στην οικογένεια του Armand. Ο κόσμος θα είναι σκοτεινότερος χωρίς εσένα φίλε μου, θα μας λείψεις.”
 
Alex Skolnick (Testament):
“Ένας από τους καλύτερους τεχνικούς κιθάρας που γνώρισα ποτέ, τον οποίο “δανείστηκα” από τον φίλο μου Kerry τον περασμένο χρόνο, ο Armand Crump, απεβίωσε χτες. RIP AC.”
 
Randy Blythe: (Lamb Of God):
“Ένας αδερφός πέθανε – ο τεχνικός του Kerry King, Armand Crump. Τον ήξερα εδώ και 12 χρόνια από την πρώτη περιοδεία των Lamb of God, όταν ήταν στους Amen. RIP αδερφέ. Θα μας λείψεις.”
 
Rob Dukes (Exodus):
“Θα μου λείψεις φίλε μου.”
 
Andreas Kisser (Sepultura):
“Γαμώτο!!! Μόλις έμαθα για τον Armand!!! Είναι πολύ άσχημο. Πολύ λυπηρό. Οι σκέψεις μου πάνε στην οικογένεια του Armand. RIP φίλε μου.”
 
Paolo Gregoletto (Trivium):
“Μόλις έμαθα για το θάνατο του Armand, το τεχνικό του Kerry King. Ήταν ένας πολύ καλός τύπος και πάντα μας συμπεριφερόταν πολύ καλά όταν περιοδεύαμε μαζί.”
 
Matt DeVries (Fear Factory, Chimaira, Six Feet Under):
“Ο Armand ήταν τόσο καλός τύπος και πάντα ήταν ευγενικός και με βοηθούσε όταν ήμουν στους Chimaira. RIP αδερφέ.”
Brian Fair (Shadows Fall):
“Είμαι πολύ λυπημένος με τα νέα για το θάνατο του Armand Crump. Ήταν πολύ καλός φίλος για χρόνια. Ήταν τεχνικός στους Amen. RIP αδερφέ.”
 
Tony Campos (Soulfly):
“Λυπήθηκα πολύ με τα νέα του θανάτου του Armand Butts Crump. Οι αποτυχημένες προσπάθειες του στα Ισπανικά πάντα με έκαναν να γελάω. RIP αδερφέ.”
 
Jamey Jasta (Hatebreed):
“Η καρδιά μου πονάει για τους φίλους και την οικογένεια του Armand Crump. Πάντα με έκανε να χαμογελάω. R.I.P.”
 
Chris Beattie (Hatebreed):
“Ο κόσμος έχασε έναν καταπληκτικό άνθρωπο. RIP Armand Crump.”
 
Michael Amott (Arch Enemy):
“Μόλις έμαθα ότι ο τεχνικός του Kerry King, Armand Crump, απεβίωσε. Καταπληκτικός τύπος… Πάντα περνούσα καλά μαζί του. Πολύ άσχημα νέα. RIP.”
 
Mark Hunter (Chimaira):
“RIP Armand… πάντα μας συμπεριφερόταν σαν οικογένεια.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: