Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ NORDOR LIVE SHOW 7SINS 18-1-2014Club : 7 SINS ( Θεμιστοκλέους και Γαμβέτα 5 – Πλατεία Κάνιγγος – Αθήνα)
Οι πόρτες ανοίγουν : 19:30
Το show ξεκινά : 20:00
Είσοδος : 8€
Από (0) μέχρι (30) Εισιτήρια : ΔΩΡΕΑΝ Μπύρα
Από (31) μέχρι (60) Εισιτήρια : ΔΩΡΕΑΝ Merch1) KILLING WITH A SMILE


Το συγκρότημα διαμορφώθηκε από τον Μίλτο Ηλιόπουλο το 2009 και μετά από αρκετές αλλαγές μελών, η τελική διαμόρφωσή του είναι: Μίλτος Ηλιόπουλος(βασική κιθάρα), Βασίλης Sagan (μπάσο)(άλλες ενέργειες: GOD.FEAR.NONE.), Βαγγέλης Sagan (ντραμς- κρουστά), Στέφανος Δανακος (ρυθμική κιθάρα)(άλλες ενέργειες: INSIDEAD) και Σπύρος Γαβαλάς (φωνητικά). Όταν το τελευταίο μέλος προσλήφθηκε, το συγκρότημα ξεκίνησε Live shows σε τοπικά Bar-Clubs και επιπλέον συμμετείχαν σε Live Festivals όπως : UNDER THE CITY FESTIVAL 2013, KILLERTUNE FESTIVAL 2013 στην Καλαμάτα με το συγκρότημα Suicidal Angels και FUCK SCHOOL FESTIVAL 2013 (Διαγωνισμός στην Αθήνα) στον οποίο και κέρδισαν την πρώτη θέση! Οι KILLING WITH A SMILE προς στιγμήν δουλεύουν στον πρώτο τους ΕΡ άλμπουμ, με τον παραγωγό Δημήτρη Βουτσά, (κιθαρίστα του συγκροτήματος  GOD.FEAR.NONE.) στο  FOUR WALLS STUDIOS, το οποίο επρόκειτο να κυκλοφορήσει λίαν συντόμως!!
Ο σκοπός του συγκροτήματος τη δεδομένη στιγμή είναι να προωθήσει το EP ντεμπούτο του ''Ground Zero'' και να δημιουργήσει ένα Fanbase μέσω ζωντανών εμφανίσεων.
Μείνετε συντονισμένοι και...Συνεχίστε Να Χαμογελάτε!


http://www.facebook.com/kwasofficial
http://www.youtube.com/KWASOfficial
http://www.myspace.com/kwas-official
http://www.reverbnation.com/KWASOfficial


2)CONQUEST METHOD


Προερχόμενοι από την Αθήνα, Ελλάδα, οι  Conquest Method είναι ένα 5-μελές metal συγκρότημα. Όλα ξεκίνησαν την Άνοιξη του 2012 όταν ο Άκης (μπασίστας) και ο Άλεξ (ντράμερ) γνώρισαν τον Γιάννη (ρυθμική κιθάρα) και ξεκίνησαν να τζαμάρουν μαζί σαν τρίο. Ο Άκης προέβλεπε ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η αρχή ενός νέου metal συγκροτήματος οπότε μετά από λίγη αναζήτηση ο Κώστας (βασική φωνή) προσχώρησε στο συγκρότημα τον Αύγουστο του 2012 και λίγο καιρό αργότερα ο Γιώργος (ρυθμική/βασική κιθάρα/καθαρή φωνή) ήρθε το Σεπτέμβρη του 2012 και ολοκλήρωσε την τελική ισχύουσα διαμόρφωσή του συγκροτήματος. Μετά από μερικές πρόβες το συγκρότημα επέλεξε να ασχοληθεί με το ομότιτλο ΕΡ ντεμπούτο του, το οποίο τελικά κυκλοφόρησε (από το ίδιο το συγκρότημα) τον Οκτώβριο του 2013. Το συγκρότημα προς στιγμήν παίζει σε Live shows τακτικά καθώς παράλληλα συνθέτουν καινούριο υλικό για το πρώτο μας full length άλμπουμ.


http://www.facebook.com/pages/Conquest-Method/144172952442960
http://www.youtube.com/channel/UCviIxftKMdQq0NUyUsoS5iw
http://www.conquestmethod.bandcamp.com/

3)VIGOUR

Οι VIGOUR είναι ένα πολυεθνικό μελωδικό black metal συγκρότημα, ζητωκραυγασμένο στην Αθήνα, Ελλάδα, με μια συντριπτική προθυμία να διανέμει μοναδική μουσική, δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να εξερευνήσει κάτι διαφορετικό επί σκηνής. Με πολύπλοκες και ποικίλες συνθέσεις, γεμάτες με συνεχόμενες death metal μελωδίες-επηρεασμένες ρυθμικές κιθάρες, οι VIGOUR, δημιούργησαν δική τους, μοντέρνα προβολή του old-school black metal. Ένα δυναμικό τραγούδι θα μπορούσε να συνδυαστεί μόνο με σχετική live παράσταση, όπως η δέσμευση του συγκροτήματος και η ικανότητα να κατακτήσουν τη σκηνή προσελκύουν καινούριο πλήθος σε κάθε show.
Από την αρχή, οι VIGOUR έπαιζαν με υψηλά αναγνωρισμένα underground Ελληνικά metal συγκροτήματα, καθώς και παγκοσμίου φήμης πράξεις. “ No Gods to Praise”, το πρώτο  full-length άλμπουμ του συγκροτήματος, περιμένει ανυπόμονα για την επίσημη κυκλοφορία του, ενώ παράλληλα σημειώνουν 9/10 στο ελληνικό  Metal Hammer. “Δηλητηριασμένο με Νορβηγικό θειάφι,θανάσιμες αλλαγές και μελωδίες, δυναμικά ντραμς, γοερά φωνητικά, 'σκοτεινοί' στίχοι και κρυστάλλινοι, αλλά ταυτόχρονα χαώδης παραγωγή, έχουν κάνει τους VIGOUR ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα black metal συγκροτήματα στη σκηνή“.
Σε συνεχή εξέλιξη μέσα στο χρόνο, ήδη προετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ, το οποίο πρόκειται να είναι πιο εριστικό, οδηγώντας τους VIGOUR σε επόμενο στάδιο.


http://www.facebook.com/Vigourgr
http://www.twitter.com/vigourgr
http://www.youtube.com/user/VigourGr

4) NORDOR

Οι NORDOR ιδρύθηκαν το 1989. Στα πρώτα τους χρόνια (1989-1995), κυκλοφόρησαν 3 demo κασέτες, τραγούδια από τα οποία συμπεριελήφθησαν σε διάφορες συλλογές κασετών underground metal. Το συγκρότημα εισήλθε σε μία δημιουργική παύση λίγο αργότερα, συνεχίζοντας να διανέμουν υλικό τους στους οπαδούς τους. Το συγκρότημα υπογράφει με τη  Sleazy Rider Records το 2003, και όλα τα 3 demo τους συγκεντρώθηκαν και κυκλοφόρησαν στα πλαίσια ενός CD, τιτλοφορούμενο ως "Nordorian Manifestations". Μετά απ'αυτό, το "False Prophet" επέλεξε να οδηγήσει το συγκρότημα μακρύτερα, κάνοντας το πλήρους απασχόλησης προτεραιότητα.
Στα τέλη του 2004, είχε συνθέσει νέα τραγούδια, και τα ηχογράφησε στα Devilworx ( αργότερα μετονομάστηκαν σε "Devazoundz") Studios, με τον "Kane"(a.k.a. Φώτη “Benardo” Γιαννακόπουλο των SepticFlesh) πίσω και από τα ντράμς και την κονσόλα. Οι ηχογραφήσεις τελείωσαν στις αρχές του 2005. Μέχρι το 2007, το "False Prophet" φαινόταν τα συμπληρώνει την παράταξη του συγκροτήματος με ταλαντούχους και αφιερωμένους(σ'αυτό) ανθρώπους, και έτσι λοιπόν ο "Lordwinter" προσχώρησε στα φωνητικά και ο "The Antipope" προσχώρησε στο μπάσο. Η παράταξη των πρώτων show των NORDOR ολοκληρώθηκε με τον “Kane” πίσω από τα ντραμς ως συνοδό ντράμερ. Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, οι NORDOR υπέγραψαν με την "Divirta Ltd" για την κυκλοφορία του μικρού cdMandattu”, που περιέχει 4 τραγούδια.
Αργότερα, προέκυψε η ανάγκη για πλήρους απασχόληση ντράμερ, και ο “Snake” ανέλαβε τα ντραμς το 2008. Το συγκρότημα υπέγραψε με την "Under The Sign of Garazel Productions" και την "Flagellum Haereticorum Rex Productions" για την κυκλοφορία του πρώτου  full-length άλμπουν των NORDOR, "HONORIS CAUSA-TIMHS ENEKEN". Το 2009, οι NORDOR παίζουν σε πολλά show σε όλη την Ελλάδα και κάνουν περιοδεία στην Ευρώπη με την Lividity (US), που γίνονται σε 8 χώρες( Γερμανία,Πολωνία, Σλοβακία, Τσεχία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, Ιταλία). Αργότερα την ίδια χρονιά, το συγκρότημα εισέρχεται στα  Devasoundz Studios για να ηχογραφήσουν το δεύτερο  full-length άλμπουμ τους, "Erga Omnes". Πίσω από την κονσόλα ήταν ο Φώτης Benardo(Septic Flesh), ο Χρήστος Αντωνίου(Septic Flesh, Chaostar) και ο Γιώργος Εμμανουήλ(Valet Parn, Rotting Christ). Το άλμπουμ μετά μιξάρεται στα Fredman Studios(Gothenburg, Σουηδίας) από τη Fredrik Nordstrom & Henrik Udd, και γίνεται υπό την κατοχή των Tailormade Studios (Stockholm, Σουηδίας)  από τον  Peter In De Betou. Guest συμμετοχές στο άλμπουμ έγιναν από τον Μάριο Ηλιόπουλο(Nightrage), τον Χρήστο Αντωνίου(Septicflesh, Chaostar)
και την Ανδρονίκη Σκουλά(Chaostar) , και ο Seth Siro Anton ανέλαβε το “έργο τέχνης” του άλμπουμ. Μετά από μία μακροπρόθεσμη αναζήτηση συμφωνία για νέα ηχογράφηση, οι
NORDOR επιτέλους υπογράφουν με την Deathrune Records το 2012. Λίγο αργότερα, λόγω της αλλαγής των προτεραιοτήτων του "Professor Snake", το συγκρότημα αναγκάζεται να τον αντικαταστήσει, και έκτοτε ο "Lithras" παίρνει θέση πίσω από τα ντραμς των NORDOR. Πάντα δουλεύοντας προς την σταθερή αυτό-βελτίωση, το συγκρότημα αποφασίζει να κάνει τον ήχο της πιο πλούσιο,πιο μεστό και πιο βαρύ. Αρχικά σκέφτονταν να πάρουν ένα δεύτερο κιθαρίστα, αλλά μετά η ιδέα ανήλθε από το "False Prophet": ένας δεύτερος μπασίστας, θα μπορούσε να ενισχύσει περαιτέρω τον ήχο των NORDOR, κάνοντάς τους το πρώτο Progressive Death metal συγκρότημα με 2 μπάσα. Ο άντρας γι'αυτή τη δουλειά θα ήταν ο “Tragos”,ο οποίος προσλήφθηκε στα μέσα του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: